Disclaimer

De inhoud van deze website is louter informatief en bedoeld als ondersteuning van jouw algemene gezondheid en pretendeert geenszins medisch van aard te zijn. 

Indien je – zeker in deze huidige tijd – klachten of vragen hebt die medisch van aard zijn, verwijzen wij je naar een arts of andere medische specialist. En, vooral in deze tijd, wacht daar niet mee, en probeer niet zelf te dokteren op grond van informatie die je ergens op internet hebt gevonden. 

Extra Covid-19/Corona disclaimer en advies

Om jezelf en anderen te beschermen, volg de richtlijnen zoals die door de autoriteiten en het RIVM worden aangegeven ten aanzien van Covid19 (Corona virus). Je kunt die hier vinden: 

Ga je in de tijden van lopende beperkingen toch naar buiten, omdat dat noodzakelijk of hoogst wenselijk is, bijvoorbeeld als je boodschappen voor jezelf of anderen moet doen, houd je dan aan het protocol dat daarvoor is opgesteld. 

En bovenal: blijf vriendelijk en blijf (glim)lachen – naar jezelf, naar anderen, naar de natuur. Met minder stress meer gezondheid! 

Natuurlijk blijft het daarnaast alleszins nuttig en belangrijk om jouw eigen algemene – fysieke en mentaal/emotionele – gezondheid te (helpen) ondersteunen, waar maar mogelijk.